123Zakelijk sluit partnerovereenkomst af met Xerox

Van Dijk (Xerox, links) en Zwart (123zakelijk, rechts) ondertekenen d epartnerovereenkomst

123zakelijk, aanbieder van managed print services (MPS), heeft onlangs  een partnerovereenkomst afgesloten met Xerox. Daarmee breidt 123zakelijk zijn partnernetwerk verder uit en kunnen klanten over een nog breder aanbod van multifunctionele printers beschikken. Eerder werd al een samenwerking aangegaan met Ricoh en Kyocera. 

Met een focus op managed print services (MPS) voorziet 123zakelijk vanaf 2020 de zakelijke markt van een alles-in-één oplossing voor de printomgeving. Managing director Albert Zwart van 123zakelijk: “Als officiële partner van Xerox kunnen we ons aanbod van multifunctionele printers verder uitbreiden en nog beter inspelen op specifieke wensen van onze klanten in het MKB, MKB+ en het grootzakelijke segment. Bovendien sluit de filosofie van Xerox naadloos aan op onze diensten: het aanbieden van alles-in-een-printeroplossingen op een rechtvaardige en servicegerichte manier. Met heldere afspraken en eerlijke prijzen.” 

Productiever 

Xerox heeft in Nederland sterke proposities op het gebied van Managed Print Services en slimme cloud apps voor het verwerken van informatie. Deze diensten en technologie zijn erop gericht om klanten te helpen productiever, winstgevender en duurzamer te worden. Niet voor niets heeft de Amerikaanse leverancier van laserprinters voor kantoor en multifunctionele printers al meerdere malen awards en erkenningen van de industrie gekregen. 

Duurzaam ondernemen 

Zowel Xerox als 123zakelijk zetten in op duurzaam ondernemen. Zo heeft Xerox als doel niet later dan 2040 CO2-neutraal te zijn. Bij 123zakelijk ligt de focus op het recyclen van lege toners. In dat kader biedt 123zakelijk de mogelijkheid bij de installatie van de printers een inzamelbox voor lege toners te plaatsen. Daar wordt ook nog eens een goed doel mee ondersteund.